НОВИНИ ОСВІТИ

КАЛЕНДАР ПОДІЙ

Українське ділове мовлення. Календар свят

Вхід на сайт

Пошук

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наше опитування

Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 8

Соціальні мережі

Block title

Block content




П`ятниця, 26.04.2024, 01:31
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS
Квасівський заклад загальної середньої освіти 
І-ІІІ ступенів
Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Семінар вчителів англійської мови
10:20
Семінар вчителів англійської мови

04 жовтня 2017 року Квасівська ЗОШ І-ІІІ ст. запросила у гості фахівців англійської мови району. День англійської мови у школі перетворився у свято інтелектуалів-мовознавців, які найбільше люблять робити те, що в них  виходить найкраще. Інтелектуальну лігу проведено за участю членів районної творчої групи вчителів англійської мови та молодих фахівців – членів клубу «Педагогічний пошук».

Навчальний заклад презентувала директор школи Дем’ян Г.І., а заступник директора з навчально-виховної роботи Папарига В.І. повідомив, які інноваційні процеси реалізовуються у методичній роботі.

Тема спільного методичного засідання творчої групи району та молодих педагогів, які є носіями позитивного досвіду, мала назву «Педагогічна адаптація молодих освітян, розвиток їх творчих здібностей та професійних умінь, збагачення позитивним досвідом кращих фахівців краю».

Зустріч у Квасах розпочалася із спільного засідання районної творчої групи та членів клубу «Педагогічний пошук». Районний методичний актив представляли Тулайдан В.А., керівник РМО вчителів англійської мови, вчитель Рахівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, керівник районної творчої групи вчителів англійської мови, вчителька Квасівської ЗОШ І-ІІІ ст. Молдавчук М.І., керівник районної школи молодого вчителя, вчителька Костилівської ЗОШ І-ІІІ ст. Молдавчук О.Ю. , громадський методист, ініціатор проекту з впровадження зарубіжних методик у районі, вчитель-методист Чорнотисянської ЗОШ І-ІІІ ст. Цуперяк Т.В.

Молдавчук М.І. оприлюднила методичні матеріали напрацьовані творчою групою та рекомендації з їх  впровадження. Вона також торкнулася рекомендацій МОНУ з питання удосконалення викладанням англійської мови та продемонструвала відеоматеріали із сучасними вимогами до вчителя.

Аналізувала роботу «англічан» району та визначила шляхи піднесення ефективності роботи з підготовки учнів до ЗНО Тулайдан В.А. Вона дала цінні поради щодо якісного виконання  оновлених програм і спрямувала присутніх на логічні реалізації наскрізних змістовних ліній під час розвитку мовленнєвих навичок учнів.

Методист РМК Ціглер Т.Є. визначив основні вимоги до вчителів, що випливають із нового Закону України «Про освіту», а також рекомендував присутнім шляхи розвитку пізнавальної діяльності учнів та збудження їх інтересу до вивчення іноземної мови.

   Молоді педагоги Коперльос Іван (Ясінянська ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Лендєл Регіна (Ясінянська ЗОШ І-ІІІ ст. №2),  Іванни Ретізник ( Видричанська І-ІІІ ст.)  майстерно продемонстрували свій професійний інтелект та методичну обізнаність при вивченні граматичного матеріалу шляхом використання пісень, асоціативних вправ, настільних ігор, кросвордів та ІКТ.

Змістовним був виступ вчительки англійської мови Рахівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Віталіни Кабаль, яка використала цікаві й різновидні вправи для говоріння, читання, аудіювання та їх актуальність і значимість при формуванні у школярів навичок та вмінь з розвитку мовленнєвих компетентностей. Цікаві конкурсні матеріали представили експертній комісії вчителі, що відмінно пройшли стажування: Ірина Залевська та Вікторія Варивода з Рахівської №2 та Великобичківської №2 загальноосвітніх шкіл.

Вчителі англійської мови Квасівської ЗОШ І-ІІІ ст.  Молдавчук М.І., Кочержук О.П., Федор В.М. успішно проводять роботу влітку з учнями в англомовному таборі, мають призерів районних олімпіад з англійської мови, учасників обласних випробувань та багатьох послідовників. А випускниця школи Олеся Дем’ян проживає у м.Лондон та працює секретарем-референтом відділу ризику Британського Парламенту.

Переглядів: 404 | Додав: Papariga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024